Najnovšie recenzie zo sekcie Prehadzovačky na bicykel
- Super cena
- Presný chod, celá XT sada funguje na 100%
Prehadzovačka funguje výborne. Som spokojný.
- Veľmi sa mi páči poloha zaseknutia na vybratie alebo vloženie kolesa do rámu, chod ostrý a presný, super
Produkt i keď síce nie je ešte namontovaný, vyzerá na
pevný a kvalitný i dizajnom pekný,"( teraz je už asi na mne v akom stave si budem udržiavať)".
Pred tím som mal na bajku shimano acera M3000 len som ho rozbil .Mam 1x8 Deore som otestoval aj na 11-34 z kazete a aj na 11-40 radi dobre .Acera Radila dobre ale deore je kus železa vyzerá že niečo vydrží zatiaľ nabeháte 500km spokojnosť .
- pomer cena kvalita
- jednoduchá montáž
- mal som rovnakú radu prehadzovať predtým a pokazila sa mi, uvidíme koľko vydrží táto (záleží aj na tom či sa o ňu starate alebo nie)
táto prehadzovacka je určená na 8 rychlostnu kazetu a preto to nekombinujte s inými veľkosťami. celkovo je to kvalitná prehadzovacka pokiaľ máte radi celodenné výjazdy do mierne náročného terénu.
- Odolny, spolahlivy.
- Kladky bez zapuzdrenych lozisk.
- Ako náhrada starých prehadzovaciek stačí veľmi dobre
S produktom som spokojný toto je už druhý v poradí čo používam
- Montoval som na 20" bike, funguje nad moje očakávania.
Super odporúčam každému
Jednoducho-XTR
- Radí super
- Zatial testujem produkt
Hone plastov
- Super
- Radi celkom presné a rýchlo za ten peniaz sa oplatí!
- kvalita/cena
Spoľahlivý a všestranný menič s ľahkou a nenákladnou údržbou za dobrú cenu (jazdím s týmto modelom už cca siedmy rok, celoročne, za každého počasia a stredne náročné traily/zjazdy).
XT rada si drži uroveň
Zobrazujem 181 - 200 zo 266 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...14 Ďalšie »